Till toppen

Mejeriproduktion efter Variabel och År

Tabell: Mejeriproduktion. År 1995-2023

Resultat

































Hur vill du göra med din sparade sökning om tabellen uppdateras med nya tidsperioder?

Vilka rader ska visas?



Mejeriproduktion efter Variabel och År

 2019202020212022
Kvantitet invägd mjölk, 1 000 ton2 704,392 772,742 782,222 764,84
Genomsnittlig fetthalt på invägd mjölk, procent4,244,234,264,25
Genomsnittlig proteinhalt på invägd mjölk, procent3,503,513,513,50
Produktion av konsumtionsmjölk, 1 000 ton698,52694,03683,65685,91
Produktion av syrade produkter, 1 000 ton230,80236,00229,63224,79
Produktion av konsumtionsmjölk och syrade produkter totalt, 1 000 ton929,32930,03913,28910,70
Produktion av konsumtionsmjölk och syrade produkter >2,0 %, 1 000 ton333,96331,06328,97345,60
Produktion av konsumtionsmjölk och syrade produkter 1,0–2,0 %, 1 000 ton428,01430,44419,76413,40
Produktion av konsumtionsmjölk och syrade produkter <1,0 %, 1 000 ton167,35168,53164,55151,71
Produktion av grädde, 1 000 ton70,5274,0765,8864,29
Produktion av ost, 1 000 ton80,6583,4884,2078,47
Produktion av smör, 1 000 ton16,0816,6317,0919,11
Produktion av mjölkpulver, 1 000 ton76,8765,8466,0866,52
Mejeriproduktion. År 1995-2023

Fotnoter

Revidering 2020-11-13: Efter att ha kvalitetssäkrat uppgifterna för 2018 och 2019, har uppgifterna för produktion av konsumtionsmjölk, syrade produkter och grädde uppdaterats. Detta medför att summering av månadsuppgifterna inte ger samma resultat som redovisas i denna tabell.
Variabel
Produktion av konsumtionsmjölk och syrade produkter >2,0 %, 1 000 ton
Avser produktion av konsumtionsmjölk och syrade produkter med fetthalt över 2 %.
Produktion av konsumtionsmjölk och syrade produkter 1,0–2,0 %, 1 000 ton
Avser produktion av konsumtionsmjölk och syrade produkter med fetthalt mellan 1-2 %.
Produktion av konsumtionsmjölk och syrade produkter <1,0 %, 1 000 ton
Avser produktion av konsumtionsmjölk och syrade produkter med fetthalt under 1 %.
 

Sparad sökning JO0604A1_2022
Oförändrad tabell

Obs:

Revidering 2020-11-13: Efter att ha kvalitetssäkrat uppgifterna för 2018 och 2019, har uppgifterna för produktion av konsumtionsmjölk, syrade produkter och grädde uppdaterats. Detta medför att summering av månadsuppgifterna inte ger samma resultat som redovisas i denna tabell.

Variabel

Produktion av konsumtionsmjölk och syrade produkter >2,0 %, 1 000 ton

Avser produktion av konsumtionsmjölk och syrade produkter med fetthalt över 2 %.

Produktion av konsumtionsmjölk och syrade produkter 1,0–2,0 %, 1 000 ton

Avser produktion av konsumtionsmjölk och syrade produkter med fetthalt mellan 1-2 %.

Produktion av konsumtionsmjölk och syrade produkter <1,0 %, 1 000 ton

Avser produktion av konsumtionsmjölk och syrade produkter med fetthalt under 1 %.
Skicka (POST) följande JSON fråga till nedanstående URL för att nå denna tabell i Din applikation