Till toppen

Ekologisk mejeri- och äggproduktion efter Variabel och År

Tabell: Ekologisk mejeri- och äggproduktion. År 2009-2023

Resultat

































Hur vill du göra med din sparade sökning om tabellen uppdateras med nya tidsperioder?

Vilka rader ska visas?



Ekologisk mejeri- och äggproduktion efter Variabel och År

 2016201720182019
Kvantitet invägd ekologisk mjölk, 1 000 ton369,20414,23464,97464,17
Genomsnittlig fetthalt på invägd ekologisk mjölk, procent....4,154,21
Genomsnittlig proteinhalt på invägd ekologisk mjölk, procent....3,383,45
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, 1 000 ton144,74140,03146,21136,41
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt >2,0 %, 1 000 ton25,6025,8131,0930,36
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt 1,0–2,0 %, 1 000 ton91,7988,5387,8980,93
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt <1,0 %, 1 000 ton27,3625,6827,2325,12
Produktion av ekologiska syrade produkter, 1 000 ton27,3725,9932,1128,97
Produktion av ekologiska syrade produkter, fetthalt >2 %, 1 000 ton16,4615,5223,9721,29
Produktion av ekologiska syrade produkter, fetthalt <2 %, 1 000 ton10,9110,478,137,68
Produktion av ekologisk grädde, 1 000 ton5,605,352,732,61
Produktion av ekologisk ost, 1 000 ton1,221,661,601,42
Partihandelns invägning av ekologiska ägg, 1 000 ton21,3520,3820,5420,46
Ekologisk mejeri- och äggproduktion. År 2009-2023

Fotnoter

Källa: Jordbruksverket - mejeriproduktion, Svenska Ägg - Partihandelns invägning av ägg
 

Sparad sökning JO0609C1_2019
Oförändrad tabell

Obs:

Källa: Jordbruksverket - mejeriproduktion, Svenska Ägg - Partihandelns invägning av ägg
Skicka (POST) följande JSON fråga till nedanstående URL för att nå denna tabell i Din applikation