Till toppen

Ekologisk mejeri- och äggproduktion efter Variabel och År

Tabell: Ekologisk mejeri- och äggproduktion. År 2009-2023

Resultat

































Hur vill du göra med din sparade sökning om tabellen uppdateras med nya tidsperioder?

Vilka rader ska visas?



Ekologisk mejeri- och äggproduktion efter Variabel och År

 2017201820192020
Kvantitet invägd ekologisk mjölk, 1 000 ton414,23464,97464,17481,20
Genomsnittlig fetthalt på invägd ekologisk mjölk, procent..4,154,214,21
Genomsnittlig proteinhalt på invägd ekologisk mjölk, procent..3,383,453,43
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, 1 000 ton140,03146,21136,41127,86
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt >2,0 %, 1 000 ton25,8131,0930,3628,60
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt 1,0–2,0 %, 1 000 ton88,5387,8980,9375,27
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt <1,0 %, 1 000 ton25,6827,2325,1223,99
Produktion av ekologiska syrade produkter, 1 000 ton25,9932,1128,9727,09
Produktion av ekologiska syrade produkter, fetthalt >2 %, 1 000 ton15,5223,9721,2919,56
Produktion av ekologiska syrade produkter, fetthalt <2 %, 1 000 ton10,478,137,687,44
Produktion av ekologisk grädde, 1 000 ton5,352,732,612,69
Produktion av ekologisk ost, 1 000 ton1,661,601,42..
Partihandelns invägning av ekologiska ägg, 1 000 ton20,3820,5420,4620,45
Ekologisk mejeri- och äggproduktion. År 2009-2023

Fotnoter

Källa: Jordbruksverket - mejeriproduktion, Svenska Ägg - Partihandelns invägning av ägg
 

Sparad sökning JO0609C1_2020
Oförändrad tabell

Obs:

Källa: Jordbruksverket - mejeriproduktion, Svenska Ägg - Partihandelns invägning av ägg
Skicka (POST) följande JSON fråga till nedanstående URL för att nå denna tabell i Din applikation