Till toppen

Ekologisk mejeri- och äggproduktion efter Variabel och År

Tabell: Ekologisk mejeri- och äggproduktion. År 2009-2023

Resultat

































Hur vill du göra med din sparade sökning om tabellen uppdateras med nya tidsperioder?

Vilka rader ska visas?



Ekologisk mejeri- och äggproduktion efter Variabel och År

 2018201920202021
Kvantitet invägd ekologisk mjölk, 1 000 ton464,97464,17481,20482,32
Genomsnittlig fetthalt på invägd ekologisk mjölk, procent4,154,214,214,22
Genomsnittlig proteinhalt på invägd ekologisk mjölk, procent3,383,453,433,41
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, 1 000 ton146,21136,41127,86123,44
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt >2,0 %, 1 000 ton31,0930,3628,6028,04
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt 1,0–2,0 %, 1 000 ton87,8980,9375,2771,54
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt <1,0 %, 1 000 ton27,2325,1223,9923,86
Produktion av ekologiska syrade produkter, 1 000 ton32,1128,9727,0924,17
Produktion av ekologiska syrade produkter, fetthalt >2 %, 1 000 ton23,9721,2919,5617,15
Produktion av ekologiska syrade produkter, fetthalt <2 %, 1 000 ton8,137,687,447,02
Produktion av ekologisk grädde, 1 000 ton2,732,612,692,06
Produktion av ekologisk ost, 1 000 ton1,601,42....
Partihandelns invägning av ekologiska ägg, 1 000 ton20,5420,4620,4518,36
Ekologisk mejeri- och äggproduktion. År 2009-2023

Fotnoter

Källa: Jordbruksverket - mejeriproduktion, Svenska Ägg - Partihandelns invägning av ägg
 

Sparad sökning JO0609C1_2021
Oförändrad tabell

Obs:

Källa: Jordbruksverket - mejeriproduktion, Svenska Ägg - Partihandelns invägning av ägg
Skicka (POST) följande JSON fråga till nedanstående URL för att nå denna tabell i Din applikation