Till toppen

Ekologisk mejeri- och äggproduktion efter Variabel och Månad

Tabell: Ekologisk mejeri- och äggproduktion. Månad 2018-2024

Resultat

































Hur vill du göra med din sparade sökning om tabellen uppdateras med nya tidsperioder?

Vilka rader ska visas?



Ekologisk mejeri- och äggproduktion efter Variabel och Månad

 2020M032021M032022M03
Kvantitet invägd ekologisk mjölk, 1 000 ton42,0143,6041,63
Genomsnittlig fetthalt på invägd ekologisk mjölk, procent4,244,254,29
Genomsnittlig proteinhalt på invägd ekologisk mjölk, procent3,383,413,39
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, 1 000 ton11,2511,2310,89
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt >2,0 %, 1 000 ton2,462,502,34
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt 1,0–2,0 %, 1 000 ton6,656,496,37
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt <1,0 %, 1 000 ton2,142,252,18
Produktion av ekologiska syrade produkter, 1 000 ton2,322,162,25
Produktion av ekologiska syrade produkter, fetthalt >2 %, 1 000 ton1,691,541,66
Produktion av ekologiska syrade produkter, fetthalt <2 %, 1 000 ton0,550,620,59
Produktion av ekologisk grädde, 1 000 ton0,210,190,21
Produktion av ekologisk ost, 1 000 ton0,10....
Partihandelns invägning av ekologiska ägg, 1 000 ton1,741,551,75
Ekologisk mejeri- och äggproduktion. Månad 2018-2024

Fotnoter

Källa: Jordbruksverket - mejeriproduktion, Svenska Ägg - Partihandelns invägning av ägg.

För 2018 och 2019 redovisas produktionen av ekologisk konsumtionsmjölk, syrade produkter och grädde som '..' då vi anser att uppgifterna är för osäkra för att publicera.
 

Sparad sökning JO0609C2_2203
Oförändrad tabell

Obs:

Källa: Jordbruksverket - mejeriproduktion, Svenska Ägg - Partihandelns invägning av ägg.

För 2018 och 2019 redovisas produktionen av ekologisk konsumtionsmjölk, syrade produkter och grädde som '..' då vi anser att uppgifterna är för osäkra för att publicera.
Skicka (POST) följande JSON fråga till nedanstående URL för att nå denna tabell i Din applikation